Nojet skugga

Lilla Al-Fadji

Aktuellt med Lilla Al-Fadji

Humorkaraktären Lilla Al-Fadji började som ett mellanspel på rapgruppen Ison…

Humorkaraktären Lilla Al-Fadji började som ett mellanspel på rapgruppen Ison & Filles första skivor och fick därefter ett namn och sitt egna liv 2004. 2024 intar han scenen för första gången i världshistorien med sin egen liveshow "LAF NOW, CRY LATER".

2006 syntes han första gången i humorprogrammet ”Sen kväll med Pierre” som sändes på SVT för att därefter få sin egna kultförklarade serie ”Lilla Al-Fadji & Co” som 2008 sändes på Kanal 5.

2011 följdes den upp av “Lilla Al-Fadji Show” på kanal 5 där Lilla Al-Fadji var host och intervjuade allt ifrån Mona Sahlin till Blondinbella.

Mellan 2009-2017 sändes Lilla Al-Fadjis egna radioprogram “Hälliewüüd Radio” i P3, där de flesta välkända namnen passerade och intervjuades av den tyngaste. Programmet belönades även med det Stora Radiopriset, idag kallad Guldörat.

Sedan 2108 har Lilla Al Fadji skapat sig stora följarskaror på YouTube, Instagram och TikTok, där han fortsatt att att få nya som gamla generationer att skratta.

2020 och 2022 sändes humorserien “Streams” på SVT där Lilla Al-Fadji hade en av huvudrollerna och även var en av manusförfattarna.