Nojet skugga

Johan Boding

Aktuellt med Johan Boding

Inga kommande evenemang
Johan Boding har varit sångare i flera olika Queen-hyllningar över…

Johan Boding har varit sångare i flera olika Queen-hyllningar över hela Europa och Ryssland, 2017 blev han inbjuden att uppträda på Freddie Mercurys officiella födelsedagsfest i Montreux, Schweiz.

Johan har medverkat i flera populära tv-program och setts som huvudrollsinnehavare i stora musikaler som Fame och Jesus Christ superstar. Han har även vunnit det prestigefyllda nordiska priset Guldmasken för sin roll i musikalen Miss Saigon.

2013 var Johan en del av det svenska bidraget till Eurovision song contest och uppträdde tillsammans med Robin Stjernberg inför 250 miljoner tv-tittare.

Han har rest med olika konsertturnéer. 2016 var han en del av ”Rhapsody in rock” med den världskände pianovirtuosen Robert Wells. I den föreställningen hade Johan nöjet att sjunga tillsammans med Michael Bolton. Han har varit sångare i flera olika Queen-hyllningar över hela Europa och Ryssland och 2017 blev han inbjuden att uppträda på Freddie Mercurys officiella födelsedagsfest i Montreux, Schweiz.

Genom åren har Johan gjort ett flertal konserter med den ryska filharmoniska orkestern, ofta under ledning av den italienske dirigenten Roberto Molinelli eller den svenske dirigenten Ulf Wadenbrandt.