Linnea Henriksson & Eric Gadd

Juli

24/7
Linnea Henriksson & Eric Gadd
Halmstad, Tylösand – SolgårdenLäs mer
Köp biljett
Datum:2019-07-24
Plats:Halmstad, Tylösand – Solgården
Insläpp:19:00
Konsertstart:
Förköpsställe:Ticketmaster

Biljetter: Ticketmaster.se, Halmstad turistbyrå 035-12 02 00 samt appen Vip Monkey

Tider:
Insläppstid: 19:00
På scen: ca 21:00

Åldersgräns:
Åldersgräns: 18 år, ok för yngre i målsmans sällskap. Alla behöver giltig biljett!

Övrig information:
Ej medtag av egen mat och dryck.

Vi har försäljning av öl och vin etc samt mat.

OBS! Kontantfritt samt RÖKFRI konsert!

Paraplyer, stolar, kameror, inspelningsutrustning, barnvagnar, flaskor och husdjur får ej tas in på området.

Bordsbokning Tylösand:
www.tylosand.se/leifsbarogrill
Tel: 035-333 05

Aktuellt

I höstas kunde vi följa dem tillsammans i TV4s ”Så mycket bättre” och det är med stolthet vi nu kan presentera en riktig höjdarkväll på Hotel Tylösands Solgården. Linnea Henriksson och Eric Gadd – nu ännu bättre i Tylösand!

Linnea Henriksson
Halmstads egen Linnea Henriksson är en av Sveriges mest uppskattade artister med tre soloalbum i ryggen som både genererat i pris på P3 Guld-galan (Årets pop, 2019), Grammisnomineringar (Årets pop och Årets artist, 2018) och prestigefyllda utmärkelser som Alice Babs Jazz-stipendium 2015 och Ulla Billquist-stipendium 2016.

Vid sidan av sin artistkarriär har hon gjort sig populär som programledare för bland annat Musikhjälpen (2014, 2015 samt resande reporter 2017) och för Spotifys första egen- producerade svenska podcast ”Equalizer”, som nu är uppe i sin tredje säsong. I höstas var hon aktuell som en av artisterna i TV4s populära ”Så mycket bättre” och dessutom satte hon upp en egen julshow på Grand Hotel i Stockholm.

Eric Gadd
Sveriges okrönte soulkung Eric Gadd firade nyligen 30 år som artist med att bland annat släppa ny musik på egen label. Att Eric är en extremt uppskattad liveartist är ingen hem- lighet och i september 2018 debuterade han med den egna showen ”OMG” på Hamburger Börs i Stockholm, vilken han nu i vår också tar med ut på turné.

– Tänk att det skulle ta mer än 30 år innan jag satte upp min första show. Jag ser oerhört mycket fram emot att ta med den inspirationen och erfarenheten med mig ut på vägarna,hälsar Eric.