Nojet skugga

Aktuellt hos Nöjet

TOMAS LEDIN TAR MED SIG NÅGRA AV SVERIGES MEST ÄLSKADE ARTISTER PÅ TURNÉ I SOMMAR!

Tomas Ledin och hans vapendragare ska ut på sommarturnén ”VIKER INTE NER MIG ÄN”.

Nationalteaterns Rockorkester Turné 2018

Nu står det klart att Niklas Strömstedt blir gästartist på flera av turnéstoppen, Little Jinder och Viktor Norén följer med som supportartister i några av städerna. Biljetterna ute nu via Nojet.se!

Ledin har sjungit om älskade bryggor, solnedgångar, förstulna kyssar och sandaler av plast så länge att man tror att det var han som uppfann årstiden och snart rullar turnébussen ut på sommarens vägar igen. Tomas och hans medmusikanter sedan många år, Vapendragarna, har packat trummor, gitarrer och en låtkatalog med solstrålande pop och rock.

Nu står det även klart att Niklas Strömstedt medverkar som gästartist i Helsingborg, Varberg och Göteborg. Little Jinder är med som supportartist i Helsingborg, Borgholm och Varberg, och Viktor Norén i Göteborg.

“Så är det! Jag ser verkligen fram emot det här. Turnén heter “Viker inte ner mig än” och tillsammans med de här synnerligen sköna och begåvade artisterna är ambitionen att, tillsammans med mitt grymma band, skapa några riktigt lyckliga kvällar. Hoppas vi ses där i sommarnattens ljus!” – Tomas Ledin

Tomas Ledin, Vapendragarna tillsammans med gäst- och supportartister rockar runt i hela Sverige i sommar. Biljetter ute nu via Nojet.se

Sommarturné 2024 VIKER INTE NER MIG ÄN

26/7 Helsingborg, Sofiero Special Guest: Niklas Strömstedt, support: Little Jinder
27/7 Borgholm, Borgholms Slottsruin Support: Little Jinder
2/8 Varberg, Societetsparken Varberg Special Guest: Niklas Strömstedt, support: Little Jinder
3/8 Göteborg, Trädgårdsföreningen Special Guest: Niklas Strömstedt, support: Viktor Norén

Se hela turnén på LiveNation.se.

 

Turnéplan

Aktuella events