Nojet skugga

Aktuellt hos Nöjet

Tomas Ledin åker ut på Sommarturné 2024!

Efter ett otroligt år med symfoniorkestrar plockar han ner rockgitarren igen! Tomas Ledin och hans vapendragare ska ut på sommarturné 2024. Biljetterna släpps på måndag den 4 december kl 10.00 via LiveNation.se.

Nationalteaterns Rockorkester Turné 2018

Du ska inte tro det blir sommar. Ifall inte Tomas Ledin sätter fart.

Efter ett otroligt år med symfoniorkestrar plockar han ner rockgitarren igen! Tomas Ledin och hans vapendragare ska ut på sommarturné 2024. Biljetterna släpps på måndag den 4 december kl 10.00 via LiveNation.se.

Ledin har sjungit om älskade bryggor, solnedgångar, förstulna kyssar och sandaler av plast så länge att man tror att det var han som uppfann årstiden och snart rullar turnébussen ut på sommarens vägar igen. Tomas och hans medmusiker sedan många år, Vapendragarna, har packat trummor, gitarrer och en låtkatalog med solstrålande pop och rock. Sommarturnén börjar den 16 juni i norska Langesund och fortsätter genom Sverige för att landa en månad senare i Finland och Jakobstad.

”Framgången med Symphonia öppnade ett nytt musikaliskt landskap för mig. Men i sommar vill jag tillbaka till mina rötter. Jag ser verkligen fram emot de där ljuvliga kvällarna och älskar mötet med publiken.Det ska bli något speciellt med en hel månads lovsång till det goda i våra liv. Alla hits är med. Dessutom kan jag lova ett och annat nyskrivet från vårt kommande album. ” – Tomas Ledin

Tomas Ledin och Vapendragarna rockar runt i hela Sverige från Helsingborg hela vägen upp till Piteå. Biljettsläpp till sommarturnén sker på måndag den 4 december kl 10.00 via LiveNation.se.

 Turnéplan:

26 juli Helsingborg, Sofiero Slott

27 juli Borgholm, Borgholms Slottsruin

2 augusti Varberg, Societetsparken Varberg

3 augusti Göteborg, Trädgårdsföreningen

Se hela turnén på LiveNation.se.

Turnéplan

Aktuella events