Nojet skugga

Aktuellt hos Nöjet

Takida och Stiftelsen till Varberg i sommar!

Takida & Stiftelsen gör en exklusiv konsertkväll på Societetsparken i Varberg lördagen den 3 augusti!

Nationalteaterns Rockorkester Turné 2018

Med sångaren Robert Pettersson som gemensam nämnare gör Takida och Stiftelsen en exklusiv konsertkväll på Societetsparken i Varberg lördagen den 3 augusti! Efter förra årets gemensamma turné blir detta stopp ett kärt återseende och en unik chans att uppleva två av Sveriges största och mest framgångsrika band och alla deras hits under en fullspäckad kväll.

Takida
Takida bildades 1999 och slog igenom stort några år senare med debutalbumet ”Make You Breathe” 2006. Året därpå kom jättehiten, den numera klassiska singeln ”Curly Sue”. Låten parkerade sig på Trackslistans förstaplats i 10 veckor och på Svensktoppen i mäktiga 54 veckor. Med hiten ”Master” blev bandet rejält stora i Tyskland där de ofta är och spelar på stora arenor.

Stiftelsen
När barndomskamraterna Robert Pettersson från Takida, och Micke Eriksson drog igång Stiftelsen 2012 var ingen förberedd på mottagandet. Singeln ”Vart jag än går” slog ner som en bomb. Låten har spelat sig till 11xPlatina, låg på Svensktoppen hela 40 veckor och tilldelades en Grammis för ”Årets låt”. Debutalbumet ”Ljungaverk” togs emot med öppna armar och sålde snabbt platina.

TurnéplanAktuella events