Miss Li – Thomas Stenström

Exklusiva sommarkonserter med Miss Li och Thomas Stenstrom

Datum

Fredag 11 Augusti 2023
}

Start

19:30

Plats

Stenungsbaden, Stenungsund

Slutsålt

Om eventet

Miss Li – Thomas Stenström

Exklusiva sommarkonserter med Miss Li och Thomas Stenström!

Två exklusiva och unika sommarkonserter tillsammans med Miss Li och Thomas Stenström sommaren 2023. Premiär blir det på Sofiero Slott i Helsingborg den 29 juli och på Stenungsbaden den 11 augusti. Det blir två unika sommarkvällar med två av landets folkkäraste artister och deras underbara band som tillsammans kommer att bjuda in till oförglömliga och fantastiska dagar på några av Sveriges vackraste utomhusarenor!

Miss Li & Thomas Stenström sommarkonserter lördag den 29 juli på Helsingborg, Sofiero Slott och fredag den 11 augusti Stenungsbaden.

(Spelordningen kommer att växlas mellan artisterna på respektive ort där Stenström öppnar upp Sofiero Slott och Miss Li på Stenungsbaden).

Info & tider

Tider

Alla tider är cirkatider!

Entrén öppnar: kl 18:00.

Konsertstart: kl 19:30.

Konsertslut: ca 23.00

Parkering och kommunikationer: Hotellets parkering är reserverad för boende gäster. För icke boende gäster hänvisar vi till närliggande parkeringar, Stenungsunds Torg (EasyPark), Nösnäs Arenan eller pendelparkeringen. Vi uppmanar er till att åka kollektivt då bussar går till hållplats Nösnäs, Solgården eller Stenungsön. Närmaste busshållplats är “Stenungsön”, ligger precis utanför hotellet.

Båtplats: Det finns ett begränsat antal båtplatser och de måste förbokas. Boka plats genom att maila: bokning@aquaevent.se. Uppge namn på skeppare och båt, modell, längd och bredd samt antal personer på båten. Observera att samtliga på båten skall ha konsertbiljett. Hamnavgift 400 kr/båt.

Tillgänglighet: Det finns handikappsparkering vid hotellet. Personer med funktion- snedsättning kommer in via receptionen. Det kommer finnas en ramp för rullstolsplatserna. På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser som är reserverade för de som köpt rullstolsbiljett (begränsat antal och bokats på separat hcp-biljett). En ledsagare går med gratis på samma hcp-biljett.

Biljetter: Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet, oavsett ålder! Förbered dig genom att ladda ner din biljett så att din QR-kod finns tillgänglig i entrén då internettanslutningen kan vara begränsad. Biljetten kan ej avbokas. Biljetten ger endast tillträde till evenemanget en gång.

Mat & Dryck: Det kommer finnas försäljning av mat samt alkoholservering på plats. Kookaburra har enklare meny & dryck på konsertområdet. Man får ej ta med mat/dryck in på konsertområdet!

Information inför ditt besök: Paraplyer, stolar, inspelningsutrustning, barnvagnar, systemkamera, flaskor, burkar, mat eller husdjur får ej tas in på området. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området.

Åldersgräns: 18 år, ok 13 år med målsman! Ej ok för yngre pga Miljö-och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer.

Konsertområdet & Restaurang är kontantfritt!

Nattklubb: Entré 250:- inkl. garderob. Öppet till kl 02.00. Åldersgräns 21 år.

Alla tillfällen med Miss Li & Thomas Stenström