Theoz – Mer av mig Tour – Extrakonsert!

Artist

Datum

Söndag 12 November 2023
}

Start

17:00

Plats

Trädgår’n, Göteborg

Slutsålt

Om eventet

Theoz – Mer av mig Tour – Extrakonsert!

Theoz återvänder till Trädgår’n i Göteborg efter flera utsålda konserter!

Med 3 utsålda konserter på Trädgår’n i Göteborg, 3 stycken på Annexet i Stockholm och hela 7 stycken(!) på Parksnäckan i Uppsala är efterfrågan på fler konserter med Theoz enorm. Självklart lyssnar vi och nu kan vi meddela att Theoz kommer tillbaka till Trädgår´n i Göteborg den 12 november!

Theoz är en svensk artist, dansare och skådespelare. Med över 2,5 miljoner följare på sociala medier är Theoz Sveriges unga stjärnskott. 2018 blev hitsingeln ”Het” den näst mest sedda musikvideon på YouTube i Sverige och har idag över 14 miljoner visningar. Samma år blev Theoz nominerad i Guldtuben till både “Årets profil” och “Årets musical.ly”, samt kammade hem vinsten som “Årets stjärnskott” på ICONFEST.

Genom melodifestivalen har Theoz blivit ett välkänt namn hemma hos hela svenska folket. Första året gick han hela vägen till final med låten ”Som du vill”, som idag har över 14 miljoner lyssningar på Spotify. Succén fortsatte 2023 med låten ”Mer av dig”, finalplats även här innebar att han är en av de yngsta som tävlat i finalen två gånger.

Theoz har släppt ett flertal singlar och EP:s som har lyssnats på över tiotals miljoner gånger. Första EP:n “Min Theori” kom efterlängtat 2019, och följdes upp med ”Paradis” år 2022 och sommaren 2023 ” Någon annan”.

Sommaren 2022 medverkade Theoz på Diggiloo, Sveriges största sommarturné och i år har Theoz varit ute på en egen turné bland festivaler, stadsfestivaler och parker. Nu läggs ytterligare en konsert till den 12 november när turnén kommer tillbaka till Trädgår’n i Göteborg!

Info & tider

Tider:

Alla tider är cirkatider!

Entrén öppnar: kl 16:00

Konsertstart: kl 17:00

Konsertslut: kl 18:00

Parkering och kommunikationer: Parkering finns närmast Heden, ca 10 minuters gångväg ifrån Trädgår ́n. Åker man kollektivtrafik är det hållplatserna centralen, Heden, Avenyn och Kungsportsplatsen.

Biljetter: Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet oavsett ålder. Förbered dig genom att ladda ner din biljett så att din QR-kod finns tillgänglig i entrén då internettanslutningen kan vara begränsad. Biljetten kan ej avbokas. Biljetten ger endast tillträde till evenemanget en gång.

Mat & Dryck: Enklare mat, dryck och snacks kommer att finnas att köpa på plats.

Tillgänglighet: Rollstolsplatser finns att köpa som HCP-biljett. En ledsagare går med gratis på samma HCP-biljett. Det finns separat område för dessa, personal hänvisar på plats.

Information inför ditt besök: Paraplyer, inspelningsutrustning, systemkameror, barnvagnar, glasflaskor, husdjur, mat eller dryck får ej tas in på området. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området.

Åldersgräns: 3 år.

Endast ståplatser.

 

Alla tillfällen med Theoz