Nojet skugga

Aktuellt hos Nöjet

HÖSTKONSERTER MED HÖGAKTUELLA KERSTIN LJUNGSTRÖM!

Nöjet Konsert presenterar tre höstkonserter med högaktuella Kerstin Ljungström!

Nationalteaterns Rockorkester Turné 2018

Nöjet Konsert har den stora glädjen att meddela att de arrangerar tre konserter med den framstående artisten Kerstin Ljungström i höst. Med flera hyllade singlar och flertalet nomineringar till både Grammis och P3 Guld under det senaste året, är Kerstin Ljungström nu en av de mest omtalade artisterna i Sverige. Som aktuell deltagare i “Så Mycket Bättre” ger hon sig i höst ut på en omfattande Sverigeturné med start den 21 november, och Nöjet Konsert är stolta över att få vara en del av detta.

Kerstin Ljungström är en artist som verkligen är på frammarsch. Hennes karriär tog sin början bakom kulisserna, där hon skrivit hits åt några av Sveriges största artister. Under 2024 har hon klivit fram i rampljuset på allvar och cementerat sin position som en kraft att räkna med. Med sin unika kombination av kreativ talang och scenisk karisma har hon med sin känslosamma popmusik redan gjort stort avtryck på den svenska musikscenen.

De tre konserterna som arrangeras av Nöjet Konsert är en del av den rikstäckande turné som nu ska svepa över landet, och kommer att ge publiken en möjlighet att uppleva Kerstin Ljungström live och känna energin från en artist vars stjärna bara stiger. Detta är en unik chans att få se en artist som ständigt utvecklas och befinner sig i början av vad som förutspås bli en lång och framgångsrik karriär.

Turnéplan:
4 december – Umeå, Väven, Kajscenen
5 december – Luleå, Kulturens Hus
6 december – Piteå, Studio Acusticum

Biljetter släpps den 13 september kl 10:00 på nojet.se.

Arrangör: VMA & Nöjet Konsert

Turnéplan




Aktuella events