Nano + Hoffmaestro

Augusti

2/8
Nano + Hoffmaestro
Halmstad, Tylösand – SolgårdenLäs mer
Köp biljett
Datum:2017-08-02
Plats:Halmstad, Tylösand – Solgården
Insläpp:19.00
Konsertstart:
Förköpsställe:Ticketmaster

Biljetter: www.ticketmaster.se, i appen VIP Monkey och Turistbyrån Halmstad 035-120200

Spelordning:
1. Nano
2. Hoffmaestro

Lite saker att tänka på:

  • Insläpp kl: 19.00
  • Ej medtag av egen mat och dryck.
  • Vi har försäljning av öl och vin etc samt mat.
  • Paraplyer, stolar, kameror, inspelningsutrustning, barnvagnar och husdjur får ej tas in på området.
  • Åldersgräns 18 år.
  • Boka bord innan konserten: 035-333 05
  • Boka hotellpaket: 035 – 305 00

Sommarens grymmaste konsertkväll på Solgården! Tylösandsfavoriterna Hoffmaestro är tillbaka, laddade för att än en gång visa hur det ska göras. I år delar de dessutom kväll med en av den senaste tidens starkast lysande svenska stjärnor – Nano!

Vid det här laget är det ett faktum att Hoffmaestro är ett av Sveriges bästa och mest sevärda liveband. De har byggt upp en trogen publikskara genom att helt enkelt vara ett liveband som alltid levererar, i vått och torrt. En unik kombination av diciplin och kaos, som de själva säger.

”Det är sällan vi misslyckas på scen, oavsett situation. Vår lägstapunkt är på topp och det är inte bara tack vare att publiken kan alla låtarna. Reaktionen är i princip likadan världen över” säger bandets huvudsångare Jens Malmlöf.

Nano fick sitt stora genombrott i första deltävlingen av Melodifestivalen 2017. Svenska folket tog omedel- bart honom och låten “Hold On” till sina hjärtan och väl i final vann han folkets röst och slutade till sist på en andraplats.

Nano har både en röst och en historia som berör på djupet. Från ett trassligt förflutet har han nu bestämt sig för att vända blad och satsa helhjärtat på musiken.

Den 30-åriga fyrabarnspappan har ägnat sig åt musik större delen av sitt liv, men resan mot musikdebuten har varit lång och krokig. Det var när han träffade kvinnan i sitt liv och fick sitt första barn som han bestämde sig att en gång för alla lägga kriminalitet och missbruk bakom sig och ge allt för kärleken till familjen och musiken.